Valentijnscadeau Voor Hem | Top 15 Cadeaus Voor Een Man

Valtentijnscadeau voor hem rode hartjes op een witte achtergrond.

Valentijnscadeau voor hem top 15!


Origineel Valentijnscadeau voor hem


Het vinden van een origineel en leuk Valentijnscadeau voor hem kan best lastig zijn, want uiteraard wil je hem op een bijzondere manier verrassen en hem laten weten hoeveel je van ‘m houdt. Op deze pagina hebben we daarom een top 15 met bijzondere ideeën voor een cadeau voor Valentijnsdag voor je verzameld waarmee je je Valentijn absoluut zult verrassen en waar hij superblij van zal worden.


Top 15 Valentijnscadeau voor hem
1 – Rode Rozen Hart Boeket

Deze prachtige bos van ongeveer 20 rode rozen in de vorm van een hartje is het ultieme Valentijnscadeau voor hem. Hiermee laat je een man absoluut weten hoeveel je van hem houdt!
2 – Valentijns Champagne Ontbijt

Laat Valentijnsdag goed beginnen met dit heerlijke Valentijns Champagne Ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje.nl: de perfecte start van deze romantische dag.
3 – Chocolade Liefdesboodschap

Met deze chocolade liefdesboodschap stel je een persoonlijke boodschap samen voor je Valentijn. De karakters zijn gemaakt van melkchocolade, witte en donkere chocolade en pictogrammen van pure chocolade.
4 – Love Letters

Deze gepersonaliseerde Love Letters zijn een origineel cadeau om te geven voor Valentijnsdag. De letters kan je personaliseren met jullie mooiste foto’s. Een absoluut liefdevol Valentijnscadeau voor hem.
5 – Gepersonaliseerd Tegeltableau

Dit gepersonaliseerd tegeltableau is een ontzettend leuk Valentijnscadeau en bestaat uit drie keramisch tegeltjes die samen één afbeelding vormen. Je kunt kiezen voor tegeltjes naast elkaar of onder elkaar en elk tegeltje is 15 x 15 cm groot.


6 – Bamboe Gitaar Snijplank

Deze super stoere snijplank van bamboe hoort thuis in elke swingende keuken. Een mooi Valentijnscadeau voor echte mannen!
7 – Chocolade Foto

Vind je man/vriend je om op te vreten, dan is deze chocolade foto het perfecte valentijnscadeau voor hem. Een foto van jezelf wordt met eetbare inkt geprint op een laagje witte chocolade op een basis van melkchocolade.
8 – Love Kussen

Als dit geen liefde is: een gepersonaliseerde Love Kussen met foto’s van jou en je geliefde tussen de letter “LOVE”. Leverbaar is verschillende formaten en al dan niet met foto’s aan zowel de voor- als achterkant.
9 – Game Over Controller Mok

Een origineel Valentijnscadeau hoor hem die dol is op gamen: de Game Over Controller Mok. Op de mok staat de tekst “Game Over” en het oor heeft de vorm van een 3D game controller.
10 – Workshop: Je Eigen Bier Maken

Met dit bijzondere valentijnscadeau voor hem ga je je Valentijn echt superblij maken: een workshop je eigen bier maken. Tijdens deze workshop leer je je eigen bierrecept creëren, helemaal opgesteld naar je persoonlijke smaak.


11 – Love Vaasje

Met dit Love Vaasje van aardewerk laat je weten dat je van iemand houdt. De afmetingen zijn 15 x 8 x 6 cm en het vaasje is geschikt voor enkele (droog)bloemen.
12 – Wijnfles “Jij bent de liefste

Verras je Valentijn met een heerlijke fles “Jij bent de liefste, dikke kus & knuffel” wijn. Je kunt kiezen uit wit, rood en rosé. Een heerlijk Valentijnscadeau voor hem om samen van te genieten.
13 – Fotoframe met Glitters

Dit fotoframe is een echt Valantijnscadeau. Het frame gevuld met rode hartjes en glitters in en heldere vloeistof waarin je eenvoudig een persoonlijke foto van 10 x 15 cm plaatst.
14 – Borstel voor Kale Mannen

Absoluut nutteloos, maar een enorm grappig Valentijnscadeau: de borstel voor kale mannen. Welke kale man zou dit nou niet willen krijgen?
15 – Hartvormig “I Love You” Kussen (60 cm)

Dit pluche “I Love You” kussen in de vorm van een hartje is zo’n 60 cm groot en een superlief Valentijnscadeau voor hem.


Andere populaire pagina’s


Valentijn teksten

Valentijn gedichten

Valentijn quotes

Lieve teksten voor je vriend

Pakkende teksten over de liefde