Tattoo Teksten

Schrift met daarin geschreven de tekst "Never Stop Dreaming!" met daaronder een hartje getekend. Naast het schrift ligt een geel roze tulp met daarvoor de tekst: "Tattoo Tejsten".

Dit zijn tattoo teksten

Steeds vaker worden teksten gebruikt voor tatoeages. Tattoo teksten zijn meestal korte, inspirerende zinnetjes of een enkel woord, maar ook komen langere teksten vaak voor.

Als inspiratiebron kan bijvoorbeeld een uitspraak van een bekend persoon dienen zoals “I have a dream” van Martin Luther King en “Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het is gedaan” van Nelson Mandela.

Ook teksten uit de bijbel zijn een veel gebruikte bron van inspiratie voor tattoo teksten, bijvoorbeeld “Heb uw naaste lief als uzelf” en “Ik ben tegen alles bestand door hem die mij kracht geeft“.

Tattoo teksten ter inspiratie

Hieronder vind je de links naar onze pagina’s meer dan 225 mooie Nederlandse, Engelse, Franse en Latijnse tattoo teksten

Regelmatig plaatsen we nieuwe tattoo teksten heb je zelf bijzondere teksten voor een tatoeage die je met ons en de bezoekers van deze site wilt delen, mail deze dan naar: info@1001MooieTeksten.nl.


Tattoo teksten NEDERLANDS

Tattoo teksten ENGELS

Tattoo teksten FRANS

Tattoo teksten LATIJNS