Tattoo teksten

Tattoo Teksten LATIJNS

Ab imo pectore.Uit het diepst van het hart. Ad perpetuam rei memoriam.Ter eeuwige nagedachtenis. Ama et amaberis.Bemin en je zal bemind worden. Amicitia fortior.Sterker door vriendschap. Amor non celatur.Liefde kun je niet verbergen. Amor sempiternus.Eeuwigdurende liefde. Amor vincit omnia.Liefde overwint alles. Aude audenda.Waag wat gewaagd moet worden. Aut nunc, aut numquam.Nu of nooit. Aut omnia, …

Tattoo Teksten LATIJNS Lees verder »

Tattoo Teksten FRANS

Avec vos bras autour de moi que je peux le monde entier.Met jouw armen om me heen kan ik de hele wereld aan. Dans tes bras c’est mon destin.In jouw armen ligt mijn bestemming. Il faut laisser aller de ce que tu n’as pas besoin.Je moet loslaten wat je toch niet nodig hebt. Il n’est …

Tattoo Teksten FRANS Lees verder »

Tattoo Teksten ENGELS

All is fair in love and war. All we have to decide is what to do with the time that is given to us. Always on my mind. Be yourself. Believe in miracles, but don’t depend on them. Color your own world. Don’t forget to love yourself. Dream as if you’ll live forever. Follow your …

Tattoo Teksten ENGELS Lees verder »

50+ Tattoo Teksten NEDERLANDS

Meer tattoo teksten Tattoo teksten ENGELS Tattoo teksten FRANS Tattoo teksten LATIJNS Korte Nederlandse tattoo teksten Ik leef mijn eigen leven. Schoonheid zit van binnen. Geef nooit op! Ik ben wie ik ben. Volg je dromen. Geloof Hoop Liefde Ik heb nergens spijt van. Echte liefde overwint alles. Opgeven kan morgen ook nog. Het leven …

50+ Tattoo Teksten NEDERLANDS Lees verder »